Vrtec Trbovlje, uprava • Rudarska 10a • 1420 Trbovlje

t: 03 563 33 80 | e: info@vrtec.trbovlje.tv

Vrtec Trbovlje, uprava • Rudarska 10a • 1420 Trbovlje

t: 03 563 33 80 | e: vrtec.trbovlje@guest.arnes.si

O vrtcu

 

Pozdravljeni spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani!

Lepo, da ste pogledali na našo internetno stran, kjer vas seznanjamo z aktivnostmi in delovanjem Vrtca Trbovlje. Pri nas se vedno kaj dogaja, tako da ni dolgčas ne otrokom in ne zaposlenim. Zavedamo se, da je potrebno poskrbeti za dobro počutje otrok, zaposlenih in staršev. Vi odločate, kaj vas najbolj zanima in upam, da boste našli ustrezno vsebino. Če kaj pogrešate, nam to sporočite in razmislili bomo o vašem predlogu.

V kolektivu smo zaposleni ljudje, ki nas odlikujejo odgovornost, strokovnost, inovativnost, sodelovalnost in predvsem predanost našemu delu. Trudimo se prav vsi zaposleni in vsi smo odgovorni za dobro počutje vseh. Morda kdaj komu zmanjka energije, morda kdo včasih ne reagira tako kot bi si želeli. Zavedamo pa se, kako pomembna je strpnost do sočloveka in spoštovanje od najmlajšega do najstarejšega. Zavedamo se pomena odkrite in spoštljive komunikacije in k temu spodbujamo tudi druge. Zato smo vedno odprti za dialog in tudi vas pozivamo k temu.

Verjamem, da boste na naših straneh našli iskano, sicer pa vabljeni, da poiščete še druge načine, da stopite v stik z nami.

 

                                                                                           Gordana Vranešič, ravnateljica