Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse

Vrtec Trbovlje, uprava • Rudarska 10a • 1420 Trbovlje

t: 03 563 33 80 | e: info@vrtec.trbovlje.tv

Vrtec Trbovlje, uprava • Rudarska 10a • 1420 Trbovlje

t: 03 563 33 80 | e: vrtec.trbovlje@guest.arnes.si

OBVESTILO ZA STARŠE

18.03.2021

SPOŠTOVANI STARŠI in SKRBNIKI OTROK!

 

V zadnjem času se v vrtcu srečujemo s porastom okuženih oseb, zato vas ponovno naprošamo za dosledno upoštevanje ukrepov za preprečevanje širjenja korona virusa SARS CoV-2 in vas prosimo za redno obveščanje o zdravstvenem stanju vašega otroka.

V vrtcu smo dolžni upoštevati Priporočila NIJZ za ukrepanje ob nujnih stanjih in nenadnih bolezenskih znakih oz. nalezljivih bolezni, v katerih je določena obveznost staršev, da vrtec čim prej obvestijo o vrsti nalezljive bolezni, za katero je zbolel njihov otrok (po pregledu pri otrokovem zdravniku ali pediatru infektologu). Otrok z nalezljivo boleznijo ne sme obiskovati vrtca.

O vrnitvi otroka v vrtec presoja otrokov izbrani zdravnik in ob tem upošteva Smernice NIJZ za vključitev v vrtec po preboleli nalezljivi bolezni ali okužbi.

Naprošamo vas tudi, da  ob prihodu in odhodu v vrtec dosledno nosite zaščitne maske in si razkužujete roke. Priporočamo, da tudi v v zasebnem življenju upoštevate priporočila NIJZ, ki za čas trajanja epidemije odsvetuje druženje z drugimi osebami izven družine.

Na tej povezavi si lahko preberete celotno okrožnico MIZŠ glede spoštovanja zaščitnih ukrepov.

Le na ta način bomo s skupnimi močmi omejili nadaljnje širjenja okužbe s SARS CoV-2 in zavarovali druge otroke, zaposlene v zavodu ter posledično tudi njihove družine.

                                                                                                                                                     Daša Bokal
                                                                                                                                                     ravnateljica