Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse
Oblak

POLETNE OBLIKE DELA V VRTCU TRBOVLJE

V prihodnjem tednu (1.7. 2024) v Vrtcu Trbovlje pričenjamo s poletnimi oblikami dela.
Oba poletna meseca bosta delovali enoti Pikapolonica in Ciciban, ki bosta odprti od 5:00 (Ciciban od 4:45) do 16:30 ure.

Otroci se normalno vključijo v svoje enote in oddelke s 26. 8. 2024,
ko ponovno začnemo  z delovanjem vseh enot vrtca. Izjema so novinci 1-2, ki ostanejo v enoti Pikapolonica tudi zadnji teden v avgustu in odidejo v svoje enote z 2. 9. 2024. Prav tako otroci iz skupine, ki bodo vrtčevsko leto nadaljevali v oddelku na OŠ Alojz Hohkraut, ostanejo v enoti Ciciban tudi zadnji teden v avgustu.

Prosimo vas za ažurnost prijav/odjav med poletjem, saj to vpliva na organizacijo dela ne zgolj oddelka, temveč enote. Vse spremembe glede prisotnosti otrok lahko javite na telefonsko številko enote oziroma napišete mail.
Prosimo vas, da med poletnimi oblikami dela – v mesecu juliju in avgustu 2024, otrok ne odjavljate preko eAsistenta (sistem med poletjem ne bo delujoč).
 
ENOTA PIKAPOLONICA
(za otroke iz te enote in otroke iz enote MOJCA (vključno z RO), ter otroke, ki se uvajajo - NOVINCI)
03 56 33 389; e-pošta: pikapolonica.vvztrb@guest.arnes.si

ENOTA CICIBAN
(za otroke te enote in otroke iz enote BARBARA)
03 56 33 393 ali 03 56 33 394; e-pošta: ciciban.vvztrb@guest.arnes.si

UPRAVA
03 56 33 380; e-pošta: vrtec.trbovlje@guest.arnes.si

Starši ste bili s strani vzgojiteljic že seznanjeni v katero enoto in v kateri oddelek je razporejen vaš otrok med poletnimi oblikami dela. V kolikor ste spremenili kontaktno številko s tem seznanite vzgojiteljico ob prihodu, prav tako predajte vse nujne informacije, za katere menite, da je dobro, da jih vzgojiteljice vedo. Kot vedno naj ima otrok na voljo nahrbtnik v garderobi, v katerem so rezervna oblačila, copati, vsi otroku potrebni pripomočki ipd.
Prosimo vas za strpnost in razumevanje, sploh ob začetku poletnih oblik, ko gre navadno tako pri otrocih, starših, kot pri strok. delavcih za spremembe, spoznavanje, uvajanje

Mi se bomo potrudili po najboljših močeh, da bo vse omenjeno za vse vpletene čim lažje, čim manj stresno in učinkovito.
 
ŽELIMO VAM PRIJETNE, SPROŠČENE IN ZDRAVE POLETNE DNI!

 
Kolektiv Vrtca Trbovlje