Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse
Oblak

O vrtcu

 

Pozdravljeni spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani!

 

Lepo, da ste pogledali na našo internetno stran, kjer vas seznanjamo z aktivnostmi in delovanjem Vrtca Trbovlje. Pri nas se vedno kaj dogaja, tako da ni dolgčas ne otrokom in ne zaposlenim.

Vrtec je za otroka pomemben življenjski prostor, kjer se dogajajo zanimive, razburljive in pravljične stvari. V predšolskem obdobju je otrok še posebej dojemljiv - pridobiva prve izkušnje, oblikuje se njegovo sprejemanje sveta, v njegov čustveni svet vstopajo nova doživetja in razmisleki. V tem obdobju se razvije večina njegovih potencialov, zato je pomembno, kakšno okolje mu ponujamo in koliko spodbud je deležen.  Vrtec Trbovlje otrokom nudi spodbudno, varno, raziskovalno okolje, v katerem otroci preko igre in gibanja prihajajo do novih spoznanj ter lastnih izkušenj, ob tem pa se počutijo varne in sprejete.

Zavedamo se, da je potrebno poskrbeti za dobro počutje otrok, zaposlenih in staršev. Vi odločate, kaj vas najbolj zanima in upam, da boste našli ustrezno vsebino. Če kaj pogrešate, nam to sporočite in razmislili bomo o vašem predlogu.

V kolektivu smo zaposleni ljudje, ki nas odlikujejo odgovornost, strokovnost, inovativnost, sodelovalnost in predvsem predanost našemu delu. Trudimo se prav vsi zaposleni in vsi smo odgovorni za dobro počutje vseh. Morda kdaj komu zmanjka energije, morda kdo včasih ne reagira tako kot bi si želeli. Zavedamo pa se, kako pomembna je strpnost do sočloveka in spoštovanje ter pomen odkrite in spoštljive komunikacije. Zato smo vedno odprti za dialog in tudi vas pozivamo k temu.

 

Verjamem, da boste na naših straneh našli tisto kar iščete, sicer pa vabljeni, da poiščete še druge načine, da nas spoznate.

 

 

Daša Bokal, ravnateljica