Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse
Oblak

Šport Špas Vrtca Trbovlje, 25. 5. 2023 ob 17.uri, Športni park Rudar Trbovlje

Letošnje  leto bomo v Vrtcu Trbovlje že deseto leto sodelovali v vseslovenski akciji Dan druženja treh generacij, Šport špas.
Dogodek ima pri nas v Vrtcu Trbovlje že lepo tradicijo, res pa je, da so nam časi zadnjih treh let organizacijo dogodka zelo oteževali. Veseli smo, da bomo letošnje leto prireditev lahko  ponovno izpeljali, čeprav prilagojeno na športnem igrišču Rudar Trbovlje in ne kot prejšnja leta v Mestnem parku Trbovlje.

Letošnje leto poteka prireditev Šport Špas v organizaciji našega vrtca, v četrtek, 25. 5. 2023, med 17.00 in 19.00 uro, in sicer na športnem igrišču/parku Rudar Trbovlje.

Vselej na prireditvi presenetimo najmlajšega in najstarejšega obiskovalca, ter najštevilčnejšo družino iz vsake enote našega vrtca.

Zaposleni Vrtca Trbovlje smo pripravili zanimive gibalne in zabavne igre za različne generacije. Spoznavali boste lahko različne poklice (pri čemer nam bodo pomagali čisto pravi gasilci, policisti...), športe (nogomet, košarka, karate...), ob koncu prireditve pa smo za vse obiskovalce pripravili tudi presenečenje s pomočjo vseh bodočih prvošolcev.

Na prireditev se odpravite s »PEŠBUSOM« oz. za pot izberite katero od alternativnih oblik mobilnosti. Priporočamo hojo, kolesarjenje, uporabo javnega potniškega prometa idr.
Pridite ustrezno oblečeni in obuti, za dobro voljo poskrbimo mi.