Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse
Oblak

SPREJEM OTROK ZA VRTČEVSKO LETO 2024/25


Sprejem otrok za vrtčevsko leto 2024/25
 
V letošnjem letu je bilo v času rednega vpisa v Vrtec Trbovlje vpisanih 127 otrok. Zabeležili smo že dve odpovedi vlog, dva otroka pa smo že lahko vključili v vrtec, ker smo imeli prosta mesta.
Ker je bilo vpisanih manj otrok, kot je bilo v vrtcu prostih mest, Komisije za sprejem otrok v Vrtec Trbovlje ni bilo potrebno sklicati.
Svetovalna delavka je za novo vrtčevsko leto oblikovala oddelke, v katere se bo vključilo 111 otrok (91 otrok prvega starostnega obdobja in 20 otrok drugega starostnega obdobja). Dvanajst otrok še ne izpolnjuje starostnega pogoja za sprejem v vrtec, zato bodo  starši o predvidenem sprejemu obveščeni naknadno.

Starši bodo v teh dneh v svoje poštne nabiralnike prejeli obvestila o sprejemu, s katerim bodo obveščeni v katero enoto bo vključen njihov otrok. Obvestilo je potrebno skupaj z vlogo za subvencijo vrtca vložiti na pristojni CSD, vsaj mesec dni pred vključitvijo otroka v vrtec.

Starše vseh novincev bomo v mesecu juniju 2024 povabili na uvodni roditeljski sestanek, na katerem bodo prejeli vse potrebne informacije za vstop njihovih otrok v Vrtec Trbovlje.