Dostopnost
Temno-svetli kontrast
Svetlo-temni kontrast
Sivine
A
A
A
Velikost
Prekliči vse
Oblak

Mojca

NAJMLAJŠI NA OBISKU V ENOTI PIKAPOLONICA

V začetku junija smo se z otroki iz skupine Zmajčki odpravili v enoto Pikapolonica. Otroci so se izleta veselili in med potjo večkrat povprašali, kje se ta vrtec nahaja. Med hišami smo ga tudi poiskali in bolj kot smo se bližali, bolj so v pričakovanju čakali, da prispemo na cilj.

V enoti smo si ogledali knjižnico Sovice Pike in obiskali svetovalno delavko, ki nas je med letom že večkrat obiskala v skupini. v nadstropju višje so nas v skupini Zajčkov, kjer so otroci stari 2-3 leta, pričakali z vodo, da smo se lahko odžejali in nam ponudili sladek prigrizek za okrepčilo po daljšem sprehodu. Skupaj smo se poigrali na vrtčevskem igrišču.

Nekaj otrok bo morda prihodnje leto obiskovalo enoto Pikapolonica. Upamo, da bo zaradi te izkušnje prehod v novo enoto vsaj nekoliko lažji. Otroci so med obiskom imeli priložnost videti nekaj prostorov ter spoznati veliko vzgojiteljic in otroke iz skupin prvega starostnega obdobja, katerih oddelkov ni v naši enoti. Upamo, da nam bo vreme ta mesec naklonjeno innam dopuščalo obiskati še katero izmed enot Vrtca Trbovlje.

Zapisala Alja Volaj, vzgojiteljica v oddelku otrok v starosti 3-4 leta