cloud

Ciciban

S torkom, 9. 2. 2021, VRTEC PONOVNO ODPRT ZA VSE OTROKE

Trbovlje, 4. 2. 2021

 

Spoštovani starši!

 

Obveščamo vas, da je Vlada RS danes sprejela odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, s katerim se bodo dne 9. 2. 2021 odprli vsi vrtci v Republiki Sloveniji. Odlok velja do 12. 2. 2021.

 

V VESELJE NAM JE, DA LAHKO V TOREK, 9. 2. 2021,VRATA VRTCA PONOVNO ODPREMO ZA VSE OTROKE.

ZARADI SAME ORGANIZACIJE DELA  VAS NAPROŠAMO, DA PRISOTNOST SVOJEGA OTROKA SPOROČITE OTROKOVI VZGOJITELJICI

DO PETKA, 5. 2. 2021, DO 13.00 URE.

VZGOJITELJICI SPOROČITE TUDI PODATEK, OD KDAJ DO KDAJ BO OTROK V VRTCU PRISOTEN, SAJ BODO ODDELKI DELOVALI KOT »MEHURČKI« IN SE NE BODO ZDRUŽEVALI.


Prosimo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in da ste zdravi tudi vi.

 

 S protokoli, ki jih imamo izdelane za posamezne enote, smo vas že seznanili, za to prosimo da jih z vso odgovornostjo še naprej dosledno upoštevate.

 

 

Z dnem odprtja vseh vrtcev, so storitve vrtca za starše plačljive. Če je otrok odsoten zaradi karantene, so starši plačila oproščeni (na podlagi 102. člena PKP5-ZZUOOP). V primeru, da bi vrtec moral zapreti oddelek ali enoto zaradi okužb z virusom SARS-CoV-2, so starši oproščeni plačila (po 128. členu ZIUOPDVE).

Informacije v zvezi s plačilom vrtca, v času od 26. 1. do 29. 1. (ko smo bili v rdeči regiji), vam bomo posredovali takoj ko jih bomo iz MIZŠ-ja pridobili.

 

 

 

Ravnateljica:

                                                                                                                                          Daša Bokal